چقدر فضا در اختیار دارید
سایز اتاقی که قرار است مبلمان در آن چیده شود، یک نکته مهم در انتخاب صحیح هر گونه آیتم و به ویژه مبلمان است. شاید فکر بدی نباشد که پلان کف را روی کاغذ به صورت دستیترسیم نمایید و بعد چیدمانهای مختلف مبلمان را در آن امتحان کنید تا ببینید به چه طریقی میتوانید بهترین استفاده از فضا را داشته باشید. در طرح ریزی برای خرید مبلمان در سایز مناسب نکاتی نظیر: عرض راه پلهها، متراژ راهروها، و عرض درب ورودی را نیز در نظر بگیرید. بسیاری از خانههای نوساز دارای راهروهای عبوری کوچکی هستند، بنابراین بهتر است مبلمانی را تهیه کنید که به راحتی قابل حمل و نقل باشد. در مورد سایز مبلمان هیچ موقع این مطلب را فراموش نکنید که ممکن است روزی بخواهید از خانه فعلی خود اسباب کشی کنید.
بودجه خود را مشخص کنید
خریداران عاقل ابتدا یک بودجه مناسب در نظر میگیرند و با توجه به آن آیتم مورد نظر خود را انتخاب میکنند. ابتدا کل بودجه خود را تخمین بزنید و بعد ببینید که برای هر آیتم تا چه اندازه میتوانید هزینه کنید. شاید بخواهید برای خرید یک میز با کیفیت و مرغوب که قرار است برای چند سال از آن استفاده کنید هزینه بالاتری را پرداخت کنید و برای یک میز بازی کودک که به سرعت غیر قابل استفاده میشود، هزیه کمتری را در نظر گرفته باشید.
پس از در نظرگرفتن نیازها، موارد استفاده، میزان فضا، و بودجه نوبت به آن میرسد که نگاهی به چیدمان دکوراتورهای حرفه ای بیندازید تا ایدههای خوبی دستگیرتان شود. با نگاه کردن به مجلات مربوطه و خانههایی که توسط دکوراتورهای حرفه ای چیده شده اند، متوجه میشوید که چگونگی انتخاب مبلمان برای هر اتاق به چه نحوی است. از جمله مجلههای مناسب میتوان به ماهنامه “منزل” اشاره کرد که نظرات کارشناسانه و همچنین معرفی مکانهای مناسب برای تهیه مبلمان با قیمتهای مناسب در آن وجود دارد.
چگونگی و انواع مبلمان
دو نوع مبلمان اصلی وجود دارد: مبلمان روکش دار و مبلمان موردی. مبلمان روکش دار به آن دسته از مبلمانی اطلاق میشود که در آن یک پوشش نرم برای نشستن وجود دارد و در صورت نیاز در آن فنر میگذارند تا قابلیت ارتجاعی آن افزایش پیدا کند و سپس آنرا روکش میکنند، مانند مبلهای نشیمن و کاناپهها که دارای بالشتک هستند. مبلمان موردی هم به اسباب و اثاثیه ای اطلاق میشود که فاقد قسمت بالشتک دار هستند، مانند: میز، ویترین،کابینت و قفسه
هر یک از این دو نوع مبلمان میتوانند از اجناس مختلفی ساخته شوند که عموماً انواع چوبی و غیر چوبی آن در بازارهای ایران موجود میباشند. عمده محصولات مبله از چوب سخت (چوب جنگلی) یا چوب نرم ساخته میشوند .
چوب سخت به چوب درختانی نظیر: ماهون (ماهاگونی)، گردو، افرا، بلوط، گیلاس، غان (توس)، ساج، و پی کان و چوب نرم هم به چوب درختانی نظیر: کاج و صنوبر، ماموت (چوب سرخ)، و سدر اطلاق میشود. مبلمانی که از چوبهای نرم ساخته شده باشد به مراتب از چوبهای سخت ارزانتر است.
جنس بالشتکها و پارچه
جنس پارچههای رو مبلی، نوارهای دور دوزی، پدهای نشیمن، و فنرهای بکار رفته
نظرات شما عزیزان:
نوشته شده توسط مامان و بابا |
لينک ثابت
|یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:,|